25/06/2024
26/06/2024
02/07/2024
03/07/2024

REPAIRCAFE LELYSTAD ZOEKT KUNDIGE VRIJWILLIGERS

Werken als vrijwilliger bij Repair Cafe Lelystad is leuk! Een gedreven team van vakkundige technische alleskenners, waarvan de meesten een specialisatie hebben. Als jij jezelf aanmeldt bij ons zou het mooi meegenomen zijn als je kennis van zaken hebt en veilig en verantwoord kunt werken.

Natuurlijk kun je niet alles weten en zullen jouw collega’s je helpen, maar als je bijna alles nog moet leren wordt dat lastig want daarvoor ontbreekt ons de tijd. Ben je wat onzeker over een reparatie vraag het dan altijd aan je mentor. ( die krijg je als dat in het begin nodig mocht zijn). Weet je iets niet zeker vraag het dan gewoon!Omdat de klant tijdens de reparatie aanwezig blijft moet je hem of haar ook kunnen uitleggen wat je gaat doen en waarom iets evt niet meer te repareren valt en vragen kunnen beantwoorden. Ook is het belangrijk dat je de tijd hebt om regelmatig op woensdagmorgen of zaterdagmiddag aanwezig te zijn.

Het wordt steeds drukker bij het Repair Cafe, dus kun je gevraagd worden op bepaalde data aanwezig te kunnen zijn. Wij hebben een sterke sociale structuur wat inhoudt dat wij na afloop van een zitting altijd even een kwartiertje blijven om bij te praten en samen beslissingen te nemen. Als je dit gelezen hebt praat dan eerst even met onze gastvrouwen Ietje of Tina. Zij zullen jouw vragen graag beantwoorden en jou introduceren bij het team. Heb je tussentijds nog vragen of mededelingen, Vul ons contactformulier in.

Vrijwilliger worden bij Repair Café Lelystad

Fietsenmakers
Naaisters
Radio-t.v.monteurs
Mechaniciens ( naaimachines ed)
Computer en softwarespecialisten
Video en audiotechnici
Social Media/ telefoons/camera’s

Bel even met Rolf Captijn op telefoon 06-46076470
of kom na afspraak langs op onze werkplaats
op De Rode Klif 211

WIJ HOPEN U IN ONS TEAM TE MOGEN VERWELKOMEN!